Ontmoet Perfect Assistants op People’s Business Network Event 2013
Op 16 en 17 januari 2013 komen Business & Pleasure samen op het netwerkgala People’s Business,  in het Beurs-World Trade Center Rotterdam. Met de focus op netwerken, samenwerken en elkaar versterken, vormt People’s Business een mooie aanleiding om in het nieuwe jaar relaties te ontmoeten en om nieuwe contacten op te
doen.Perfect Assistants nodigt je graag uit om te komen proosten op een sprankelend en succesvol 2013. Je kunt ons vinden op stand 88 in de Rotterdam Hall, waar je ook deel kunt nemen aan onze actie: ‘Win a PA for a Day!’ Meld je kosteloos aan voor een bezoek aan dit event en we zien je graag op 16 of 17 januari aanstaande. Actueel                                                               

   
 

Perfect Assistants richt zich op Office Support

Met ingang van eind mei 2018 stopt Perfect Assistants met het bemiddelen van management ondersteuners op topniveau. Perfect Assistants kan zich hierdoor focussen op de andere diensten binnen de organisatie, waaronder Personal en Office Support. Sinds 2016 neemt deze dienstverlening een vaste plek in binnen de organisatie. In 2017 groeide dit zelfs uit tot de grootste dienst binnen Perfect Assistants. Met het team van assistants dat hierbij betrokken is, hoopt Perfect Assistants in de toekomst nog meer organisaties, ondernemers en management asssistants ondersteuning op maat te kunnen bieden.

Nieuw kantoor voor Perfect Assistants

Eind april 2018 betrok Perfect Assistants het nieuwe kantoor in Schiedam. Een heerlijke, lichte werkomgeving voor het Perfect Assistants team.

 


Training ‘Outlook Slim & Snel’
De toenemende hoeveelheid e-mails en het adequaat managen daarvan speelt een steeds grotere rol binnen het secretaressevak. Daarom organiseert Perfect Assistants, in samenwerking met Wilma Nedermeijer van Nedermeijer Office, regelmatig de training ‘Outlook Slim & Snel’. Heb je interesse in een training ‘Outlook Slim & Snel’, stuur dan een mail met verzoek om informatie naar office@pamail.nl .

  

Ladiesrun Rotterdam 2016; Perfect Assistants was erbij!
Stand out and run! Zondag 29 mei vond de 10e  Ladiesrun Rotterdam plaats in Rotterdam. Dit jaarlijks terugkerend loopfestijn voor vrouwen, steunt de Stichting Pink Ribbon. Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Ook Perfect Assistants draagt Stichting Pink Ribbon een warm hart toe. Daarom zijn wij heel blij dat Margreet, Roosmarijn en Suzanne namens Perfect Assistants deelnamen aan de Ladiesrun en met succes de 10 kilometer hebben gelopen.


 

Vacatures.
Perfect Assistants vult 95% van de opdrachten in vanuit het eigen kandidatenbestand. Wij investeren dagelijks, samen met de (potentiele)kandidaten, in de op- en uitbouw van ons bestand. Op die manier kan Perfect Assistants snel en adequaat reageren op een opdracht, en de kandidaat de best passende opdrachten voorleggen. Een win-win situatie voor alle partijen. Om die reden worden nagenoeg geen vacatures op de website gepubliceerd. Heb je als kandidaat interesse in een samenwerking met Perfect Assistantsstuur ons dan je CV. We nemen dan op korte termijn contact op voor het starten van de intake procedure.

 

Persoonlijke aandacht dé grote kracht van Perfect Assistants
Tijdens de eerste Business Challenge in de Rotterdamse Kuip was Perfect Assistants aanwezig met een stand en een leuke actie voor bezoekers en hun secretaresse. Daarnaast was er ook aandacht voor de ontwikkelingen van Perfect Assistants en haar oprichters in een mooi artikel in het speciale magazine.

Perfect Assistants Event 2015
Samen met ruim 50 management ondersteuners genoten wij op 26 maart van een unieke en sfeervolle avond aan boord van de James Cook. Met grote dank aan de gastheer Spido. De sfeervolle ambiance, het geweldige buffet en de tocht door de Rotterdamse Havens maakten dit tot een onvergetelijk P.A Event. Enkele ondernemers completeerden de avond met de presentatie van hun producten en/diensten. Met dank aan Wijnhandel van Dijk, Corazon Stoelmassage, Ronald de Meyer met zijn oesters, Mirwaarde en Portret in Bedrijf. We genieten nog even na!  


‘Wat maakt de Perfect Assistants anno nu?' aanvragen
‘Wat maakt de Perfect Assistants anno nu?’ is verkrijgbaar als boek, met een winkelwaarde van 11,95 euro en als digitaal bladerboek. Voor een  bijdrage van 3.50 euro in de verzendkosten ontvang je ‘Wat maakt de Perfect Assistants anno nu?’ per post. De digitale versie is kosteloos verkrijgbaar. 
Vul het  aanvraagformulier in en ontvang een mail met verdere informatie en keuzemogelijkheden.

Unieke samenwerking Perfect Assistants en Label ME.
Label ME is de nieuwe thuisbasis voor talenten van de media & entertainmentindustrie en kunst & cultuursector. Zij staat voor een transparante, duurzame, evenwichtige en eerlijke media- en entertainmentindustrie. LABEL ME is de begeleidingsdesk voor talent en biedt professionele dienstverlening op maat. Perfect Assistants is als specialist voor Persoonlijke Assistentie verbonden aan Label ME. Heb je interesse om te werken als PA in dit vakgebied? Meld je dan bij ons aan met CV en motivatie.

Win a PA for a Day!
Tijdens People’s Business op 16 en 17 januari j.l. in het WTC Rotterdam trok Perfect Assistants de aandacht met de actie ‘Win a PA for day!’ Uit het grote aantal deelnemers werd elke beursdag een prijswinnaars geloot.  
Eric Wehrmeijer, algemeen directeur RTV Rijnmond en Jan Snethlage, directeur Private Banking ING Nederland, werden de gelukkige winnaars. Beide heren waren bijzonder verrast en hebben de prijs inmiddels symbolisch in ontvangst genomen. Perfect Assistants stemt binnenkort met hen de specifieke wensen af voor de invulling van de ‘PA for a day’.

Perfect Assistants op People’s Business Network Event 2013
Op 16 en 17 januari 2013 kwamen Business & Pleasure samen op het netwerkgala People’s Business, in het Beurs-World Trade Center Rotterdam. Perfect Assistants nam met een sfeervolle stand in de Rotterdam Hall, deel aan dit event. Met de actie: ‘Win a PA for a Day!’ trokken zij de belangstelling van vele bezoekers. Ook werd met menige relatie geproost op een succesvol 2013! Meer foto's van dit event vind je op Facebook

 


PA Select

Op 17 december 2012 organiseerde Perfect Assistants een PA event in De Vertrekhal in Rotterdam. Een select gezelschap van top ondersteuners was die avond te gast. Mede in aanwezigheid van enkele branche gerelateerde organisaties. Onder het genot van een hapje en drankje en in een prima sfeer, werden veel wetenswaardigheden uitgewisseld. Een sfeerimpressie vind je op FacebookRijnmond Business plaatste in hun februarinummer van 2013 een leuk artikel over het event.


Perfect Assistants op nieuwe locatie
In het najaar van 2012 werd de nieuwe kantoorlocatie van Perfect Assistants in gebruik genomen. Meer beelden kun je bekijken op Facebook. Zelf komen kijken kan uiteraard ook. Maak dan wel van tevoren een afspraak, zodat we ook zeker weten dat de koffie en thee klaar staat.

 

 

Perfect Assistants in de Media
De afgelopen tijd werd in verschillende media aandacht besteed aan Perfect Assistants en 'Wat maakt de Perfect Assistants anno nu?'. 
Lees hier diverse inhoudelijke artikelen: PA.nlVNO NCW West en   De Telegraaf.
Diverse berichten over de lancering van ons boek : Rijnmond Business, Friends in Business, Haaglanden Business  Of kijk op facebook voor het laatste nieuws.

Perfect Assistants en Social Media
Perfect Assistants is nu ook te volgen via de diverse social media.
Wil je kans maken op een gratis exemplaar van ‘Wat maakt de Perfect Assistants anno nu?’ Ga dan naar onze Facebook pagina en Like ons. Er worden een 5 boeken verloot onder de eerste 75 personen die ons 'Liken'.

‘Wat maakt de Perfect Assistants anno nu?’ en Richard Krajicek

Op 14 februari jl. werd, tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament, het eerste exemplaar van het boek aangeboden aan Richard Krajicek, toernooidirecteur van dit event. Jan Dirk Stouten interviewde Richard Krajicek over zijn ervaringen met PA’s, waarna het eerste exemplaar werd overhandigd door Caroline Holtgrefe en Simone Versnel. Deze feestelijke gebeurtenis vond plaats in aanwezigheid van een groot aantal relaties, die hun medewerking verleenden aan de totstandkoming van het boek. Bekijk hier de  foto's van de lancering.
 

'Wat maakt de Perfect Assistants anno nu?' bij BNR Nieuwsradio

Dag en nacht gebeld worden en vervolgens naar de pijpen van een chagrijnige en onredelijke baas moeten dansen. Keiharde realiteit voor een Personal Assistant vandaag de dag, of alleen een schrikbeeld uit The Devil Wears Prada? Caroline Holtgrefe en Simone Versnel schreven het boek ‘Wat maakt de Perfect Assistants anno nu?’   Beluister het interview op BNR Nieuwsradio van woensdag 15 februari 2012.

Lancering 'Wat maakt de Perfect Assistants anno nu?’
Op 14 februari 2012 lanceert Perfect Assistants het boek 'Wat maakt de Perfect Assistants anno nu?’ 
Achttien ondersteuners en hun managers, van gerenommeerde organisaties, komen aan het woord. Zij gaan in op de huidige invulling van de functie van de management ondersteuner, hoe dit is ten opzichte van 10 jaar geleden en hoe zij dat in de toekomst zien. Eventueel in combinatie met het Nieuwe Werken. Tevens vertellen zij openhartig over hun onderlinge samenwerking.
Daarnaast geeft een aantal vakdeskundigen antwoord op specifieke vragen over de ontwikkelingen in het secretaresse vak, het Nieuwe Werken en de 'klik' in een samenwerking. 'Wat maakt de Perfect Assistants anno nu?’ is interessant voor iedereen die betrokken is bij het secretaresse vak. 'Wat maakt de Perfect Assistants anno nu?’ is vanaf 20 februari 2012 aan te vragen via deze website.


Duurzame Perfect Assistant (telefoon niet inbegrepen)
 De  duurzame Perfect Assistant is een onmisbaar item voor op het bureau. Functioneel en stijlvol om te zien. Perfect Assistants deelt uit en geeft deze leuke gadget cadeau.
Wil je ook dit cadeau van Perfect Assistants ontvangen ? 
Stuur ons je gegevens en wij zorgen dat je deze gadget ontvangt.

 

Vacature (doorlopend)
Voor Internationale opdrachtgevers in de omgeving van Rotterdam zoeken wij ervaren management ondersteuners die een extra taal beheersen.
Graag komen wij in contact met ervaren (directie)secretaresses, management assistants, officemanagers of PA’s die naast Nederlands en Engels ook een prima beheersing (mondeling en schriftelijk) hebben van een de volgende talen: Noors, Italiaans, Duits (native speaker), Russisch of Spaans.
Het betreft fulltime functies, maar voor uitblinkers is in enkele functies een PT dienstverband bespreekbaar.
Mail je CV. en je ontvangt dezelfde dag de intakeformulieren retour.

De veranderende rol van de secretaresse
Onder invloed van de hedendaagse ontwikkelingen is de rol van de secretaresse aan het veranderen.
De medewerkers van Perfect Assistants ondervinden dat tijdens hun dagelijkse contacten met kandidaten en opdrachtgevers. Rijnmond Business vroeg Caroline Holtgrefe en Simone Versnel van Perfect Assistants naar hun bevindingen. Het betreffende artikel werd gepubliceerd in de mei uitgave van 2011 van Rijnmond Business, het Regionaal Zakenmagazine.

 

 

Een “Perfect” onderonsje
Tijdens het ondernemersontbijt van 23 maart 2011 vond de jaarlijkse uitreiking van de Rotterdamse Ketelbinkieprijs plaats. Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam reikte deze prijs uit. Caroline Holtgrefe maakte persoonlijk kennis met de burgervader en informeerde hem over de activiteiten van Perfect Assistants.

Perfect Assistants op de  Secretary Businessdays 2011.
Op 25 en 26 mei 2011 was Perfect Assistants deelnemer op de Secretary Businessdays in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch.
Ruim 300 bezoekers bezochten de stand en deden mee aan de verloting van een prijs naar keuze! De deelnemers konden kiezen uit : een Bijenkorf cadeaucard van 250 euro, een iPod Touch of een Beautydag voor 2 personen t.w. van 250 euro.  

 


Perfect Assistants  & Open dag Art Centre Delft
Op 12 mei 2011 stelde Art Centre Delft haar deuren open voor belangstellenden. Hierdoor werd de  gelegenheid geboden om kennis te maken met de meest  natuurlijke vergaderlocatie in de Randstad, gelegen tussen Delft en Rotterdam. Perfect Assistants was aanwezig tijdens deze open dag.

Logo SGD

Perfect Assistants Sponsor Secretaresse Groeidag 2011!
Deze vond plaats op 19 april 2011 op ‘De Rotterdam’, het  voormalig vlaggenschip van de Holland America lijn. Tijdens een uniek middag- en avondprogramma werkten secretaresses aan hun professionele- en persoonlijke ontwikkeling. Dit alles in de vorm van een spel, een coachingsvraag, een rondleiding en een diner. Perfect Assistants
leverde ook een actieve bijdrage aan het programma van de  Secretaresse Groeidag!

Meld u aan bij Perfect Assistants en ontvang gratis een Red Dress speld
In 2011 ondersteunt Perfect Assistants de actie “We hebben je hart nodig” van de Nederlandse Hartstichting. Elke management ondersteuner die zich als kandidaat aanmeldt, ontvangt gratis het campagnespeldje.
Van elke opdracht die in deze periode wordt ingevuld draagt Perfect Assistants een percentage van de opbrengst af aan de Nederlandse Hartstichting . Help ons mee de actie “We hebben je hart nodig” te steunen en stuur uw cv of opdracht vandaag nog naar Perfect Assistants.

Perfect Assistants verschijnt in Pumps magazine
In samenwerking met Leading Lady allround officemanagement is een advertentie van Perfect Assistants geplaatst in Pumps Magazine. Wilt u een exemplaar van dit tijdschrift ontvangen? Neem dan contact op of stuur een bericht.
  Pink Ribbon actie logo

Perfect Assistants en een actie voor Pink Ribbon.
In 2010 organiseerde Perfect Assistants een actie voor Pink Ribbon. Elke management ondersteuner die haar (of zijn) CV instuurde, ontving gratis een telefoonsieraad van Pink Ribbon. Na een intakegesprek ontvingen de kandidaten tevens een Pink Ribbon geluksarmband.
Van elke opdracht die in 2010 werd ingevuld is door Perfect Assistants een percentage van de opbrengst afgedragen aan de Stichting Pink Ribbon.


 

Website Perfect Assistants live
Begin oktober 2010 is de website van Perfect Assistants te bezoeken.
Partners bij het realiseren van de website zijn o.a.:
Bouw website   : tripany.com
Fotografie : y-photography
Modellen : jimmymodels