'Prijs is wat je betaalt. Waarde is wat je krijgt!' 

(Warren Buffet, 1930)

Perfect Assistants is gespecialiseerd in support en projectmanagement voor personen en organisaties in uiteenlopende branches. U kunt ons inzetten voor (virtual) personal support, (virtual) office support, projecten, trainingen of events. Eenmalig of structureel, voor het door u gewenste aantal (variabele) uren. Ons team weet op de juiste wijze in te spelen op de werkzaamheden die u wilt uitbesteden. Op uw locatie of op die van ons. Wij nemen werk uit handen, initieren, beschikken over een eigen netwerk, kunnen snel schakelen, op vijf fronten tegelijk werken, adviseren, zijn sparringpartner en brengen de nodige jaren werkervaring met ons mee. Wij zijn verantwoordelijk, vakvolwassen, van vele markten thuis en doen ons werk met plezier.

Hartelijk, persoonlijk, gepassioneerd , met (wederzijds) respect en plezier zijn de kernwaarden van Perfect Assistants.
Perfect Assistants is van oorsprong een Rotterdams bedrijf dat met haar beide benen op de grond staat. Nuchter, zakelijk, scherp, daadkrachtig, helder in communicatie en komt haar afspraken na.

Benieuwd wat Perfect Assistants voor u kan betekenen? Laat het weten en Perfect Assistants stemt graag persoonlijk de mogelijkheden van een samenwerking met u af.

Private personal assistant (PPA) op afroep

Perfect Assistants signaleert, met name bij vrouwelijke managers, de toenemende behoefte aan personal assistants op privévlak. Deze manager heeft naast haar drukke zakelijke werkzaamheden vaak ook een huishouden te managen. Het kunnen uitbesteden van werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het boeken van een vakantie, langsgaan bij de stomerij en de catering laten verzorgen voor een etentje, maakt het leven van deze drukke managers een stuk eenvoudiger.

De private personal assistant is beschikbaar op afroep en geeft voor een aantal dagen/uren in de week op flexibele wijze invulling aan deze behoeften.

Wil u meer weten over deze service van Perfect Assistants ? Neem dan contact met ons op.