De organisatie van nu en hoe het ooit begon..

 Perfect Assistants specialist in bemiddeling van management ondersteuners op topniveau startte in oktober 2010. Oprichters Caroline Holtgrefe en Simone Versnel geloofden in de kracht van persoonlijke bemiddeling. Met hard werken groeide Perfect Assistants en kwamen er vele mooie matches tot stand. De economische omstandigheden zorgden echter voor een afname in het aantal banen voor deze doelgroep. Daarnaast zorgden de (digitale) ontwikkelingen voor een verschuiving in de werkzaamheden en functies van management ondersteuners. Deze ontwikkelingen in combinatie met privé gebeurtenissen, zorgden ook binnen Perfect Assistants voor veranderingen. Caroline verkocht haar aandeel in het bedrijf aan Simone en richtte zich op een nieuwe fase in haar carrière. Simone ontwikkelde binnen Perfect Assistants een nieuw aanbod in de vorm van Office Support. Door de gewijzigde behoefte aan ondersteuning en de verregaande digitale mogelijkheden groeide deze dienst van Perfect Assistants gestaag. Met een team van (virtueel) Assistants worden vele relaties ondersteund in hun zakelijke en persoonlijke activiteiten. In 2017 ontwikkelde het (virtuele) Personal- en/of Office Support zich zodanig dat dit de corebusiness van het bedrijf werd. Mede om die reden zijn de activiteiten voor bemiddeling vanaf mei 2018 gestaakt zodat Perfect Assistants zich volledig kan richten op de andere activiteiPerfect Assistants is uw huidige specialist in support en projectmanagement. Geschikt voor personen en organisaties in uiteenlopende branches. U kunt ons inzetten voor (virtual) personal support, (virtual) office support, projecten, trainingen of events. Eenmalig of structureel, voor het door u gewenste aantal (variabele) uren. Ons team weet op de juiste wijze in te spelen op de werkzaamheden die u wilt uitbesteden. Op uw locatie of op die van ons. Wij nemen werk uit handen, initieren, beschikken over een eigen netwerk, kunnen snel schakelen, op vijf fronten tegelijk werken, adviseren, zijn sparringpartner en brengen de nodige jaren werkervaring met ons mee. Wij zijn verantwoordelijk, vakvolwassen, van vele markten thuis en doen ons werk met plezier.
Daarnaast biedt Perfect Assistants de mogelijkheid om een ervaren recruiter in te zetten voor uw eigen sollicitatieprocedure. Maak gebruik van de ruime ervaring van Perfect Assistants voor uw eigen doel. Voor organisaties kan dat zijn voor tijdelijke uitbreiding van de recruitment capaciteit. Voor kandidaten kan dat in de vorm van coaching of persoonlijke begeleiding bij sollicitaties.

Hartelijk, persoonlijk, gepassioneerd , met (wederzijds) respect en plezier zijn de kernwaarden van Perfect Assistants.
Perfect Assistants is van oorsprong een Rotterdams bedrijf dat met haar beide benen op de grond staat. Nuchter, zakelijk, scherp, daadkrachtig, helder in communicatie en komt haar afspraken na.

Benieuwd wat Perfect Assistants voor u kan betekenen? Laat het weten en wij stemmen graag persoonlijk de mogelijkheden van een samenwerking met u af.

Hoe Perfect Assistants ooit begon..
Perfect Assistants specialist in bemiddeling van management ondersteuners op topniveau startte in oktober 2010. Oprichters Caroline Holtgrefe en Simone Versnel geloofden in de kracht van persoonlijke bemiddeling. Met hard werken groeide Perfect Assistants en kwamen er vele mooie matches tot stand. De (digitale) ontwikkelingen zorgden voor een verschuiving in de werkzaamheden en functies van management ondersteuners. Deze ontwikkeling in combinatie met de groei van andere zakelijke activiteiten, zorgden ook binnen Perfect Assistants voor veranderingen. Caroline verkocht haar aandeel in het bedrijf aan Simone en richtte zich op een nieuwe fase in haar carrière. Simone ontwikkelde binnen Perfect Assistants een nieuw aanbod in de vorm van Office Support. Door de gewijzigde behoefte aan ondersteuning en de verregaande digitale mogelijkheden groeide deze dienst van Perfect Assistants gestaag. Met een team van (virtueel) Assistants worden vele relaties ondersteund in hun zakelijke en persoonlijke activiteiten. In 2017 ontwikkelde het (virtuele) Personal- en/of Office Support zich zodanig dat dit de corebusiness van het bedrijf werd. Mede om die reden zijn de activiteiten voor bemiddeling vanaf mei 2018 gestaakt. Perfect Assistants kan zich daardoor volledig richten op de huidige activiteiten.